Du som förälder

Som förälder är du den viktigaste personen i ditt barns liv. Därför är du viktig för oss.

Som vårdnadshavare på vår förskola har du möjlighet till inflytande på många olika sätt. Vi ser barnet, föräldrar/vårdnadshavare, familjen och pedagogerna som lika viktiga delar i vår verksamhet.

Du ska alltid känna att du lämnar ditt barn i trygga händer hos oss. Vi vill skapa en god kontakt med dig, så att du känner dig välkommen och delaktig på vår förskola.

Vi värnar om den dagliga kontakten. Vi strävar efter att du som förälder får ett personligt bemötande när du lämnar ditt barn på morgonen och när du hämtar på eftermiddagen. Då pratar vi gärna om hur barnets dag har varit och vad ditt barn har arbetat med. Utöver den dagliga kontakten har vi kontakt med dig genom Unikum där vi informerar och dokumenterar både undervisningen och lärandet. Vi träffas även under andra former t ex, föräldramöten och utvecklingssamtal.

Du är välkommen att komma in och ta del av vår verksamhet, hos oss står dörren alltid öppen. Vår vision är att tillmötesgå alla föräldrars behov och önskemål i möjligaste mån. Vi vet att alla familjer har olika behov, därför kan lösningarna i vardagen och på förskolan se olika ut för olika familjer.